Beretninger

Camilla Plum
Denne græske honning fra Ikaria er ikke bare sund, men den smager helt vidunderligt. Der er to typer – flydende gylden honning, som har en smag af koncentreret græsk bjergside i solskin, krydderurter m.m.m., men mere intenst end jeg har smagt i andre græske honninger.
Den anden type, Amana, er cremet, lysebrun og smager simpelthen af en blanding af marcipan og karamel – og honning naturligvis. Jeg har ikke smagt noget så komplekst og koncentreret i hele mit liv.


Per Thorup
Har lige modtaget først glas honning og wow! Som en ædel vin af bedste kaliber! Smagen af lakrids, nødder og bær, kan kun anbefale at prøve dette!

Nicolas Jacobs
LIFE IS SO MUCH BETTER WITH IKARIAN HONEY

Cecilie Mandel
Min datter fik børnesår i hovedbunden. Jeg ville gerne prøve en alternativ behandling inden en mere krads en af slagsen. Jeg fik anbefalet forskellige remedier og ingen af dem havde nogen effekt. Til sidst fik jeg at vide at honning kunne være en løsning pga af sine antibakterielle egenskaber. Jeg valgte at bruge ikariahonning fordi den skulle indeholde ekstra gode egenskaber. Vi smurte vores datters sår ind så alt var dækket. Vi gjorde dette flere gange om dagen. Såret havde på det tidspunkt en diameter på 8 cm. Da vi startede behandlingen stoppede såret med at forstørres. Honningen bremsede simpelthen væksten. Derfra gik der en uges tid hvor såret gradvist blev mindre og mindre for tilsidst helt at forsvinde. Et lille mirakel fra naturens side!

Frederik Blichfeldt
Jeg havde brændt mig på hånden med kogende vand. Området var ildrødt og gjorde meget ondt. Jeg tog rigeligt med ikariahonning på det brændte område og puttede plaster oven på. Smerten forsvandt efter få minutter og næste dag var der intet at se.

Havde en bullen tå i gennem et halvt års tid. Rød, dobbelt størrelse og øm. Huden lidt skallende. Puttede den i en lille plastpose med en sok uden på og tre nætter efter var den helt normal. Og er forblevet normal.

Benjamin Lundberg
Som skuespiller og sanger er jeg meget afhængig at, at min stemme altid fungerer optimalt. Det gør den selvfølgelig ikke altid, men der er Ikariahonningen en uvurdérlig hjælp for mig. Jeg har ofte, når jeg har haft stemmeproblemer op til en koncert, kunne få alle gener væk, blot med en teskefuld honning morgen og aften. Det skal indtages rent, og ikke opvarmes i the, for så mister det sin effekt. Nu tager jeg en skefuld dagligt, også for at forebygge stemmeproblemer, og skruer blot lidt ekstra op, når stemmen driller. Er stemmen også essentiel i dit job, så anbefaler jeg stærkt at bruge netop denne honning.

Madi Jorgensen
This honey is superb! expensive but some of the best honey I have ever tasted.