Beretninger

Camilla Plum
Ikaria er en græsk ø, uberørt af moderne landbrug, og en blue zone-plet på verdenkortet, dvs. et af de få steder, hvor indbyggerne blive rigtig gamle og i fin form. Indbyggerne mener selv, at det er honningens skyld, og den er da også et smukt symbol på en uberørt livsstil, men hele forklaringen er mere kompleks. Honningen fra Ikaria er ikke bare sund, men den smager helt vidunderligt. Der er to typer på denne årstid – flydende gylden honning, som har en smag af koncentreret græsk bjergside i solskin, krydderurter m.m.m, men mere intenst end jeg har smagt i andre græske honninger.

Den anden type, Amana, er cremet, lysebrun og smager simpelthen af en blanding af marcipan og karamel – og honning naturligvis. Jeg har ikke smagt noget så komplekst og koncentreret i hele mit liv.

Nicolas Jacobs
LIFE IS SO MUCH BETTER WITH IKARIAN HONEY

Cecilie Mandel 
Min datter fik børnesår i hovedbunden. Jeg ville gerne prøve en alternativ behandling inden en mere krads en af slagsen. Jeg fik anbefalet forskellige remedier og ingen af dem havde nogen effekt. Til sidst fik jeg at vide at honning kunne være en løsning pga af sine antibakterielle egenskaber. Jeg valgte at bruge ikariahonning fordi den skulle indeholde ekstra gode egenskaber. Vi smurte vores datters sår ind så alt var dækket. Vi gjorde dette flere gange om dagen. Såret havde på det tidspunkt en diameter på 8 cm. Da vi startede behandlingen stoppede såret med at forstørres. Honningen bremsede simpelthen væksten. Derfra gik der en uges tid hvor såret gradvist blev mindre og mindre for tilsidst helt at forsvinde. Et lille mirakel fra naturens side!

Frederik Blichfeldt
Jeg havde brændt mig på hånden med kogende vand. Området var ildrødt og gjorde meget ondt. Jeg tog rigeligt med ikariahonning på det brændte område og puttede plaster oven på. Smerten forsvandt efter få minutter og næste dag var der intet at se. 

Ha
vde en bullen tå i gennem et halvt års tid. Rød, dobbelt størrelse og øm. Huden lidt skallende. Puttede den i en lille plastpose med en sok uden på og tre nætter efter var den helt normal. Og er forblevet normal.

Mit navn er Benjamin Lundberg, og som skuespiller og sanger er jeg meget afhængig at, at min stemme altid fungerer optimalt. Det gør den selvfølgelig ikke altid, men der er Ikariahonningen en uvurdérlig hjælp for mig. Jeg har ofte, når jeg har haft stemmeproblemer op til en koncert, kunne få alle gener væk, blot med en teskefuld honning morgen og aften. Det skal indtages rent, og ikke opvarmes i the, for så mister det sin effekt. Nu tager jeg en skefuld dagligt, også for at forebygge stemmeproblemer, og skruer blot lidt ekstra op, når stemmen driller. Er stemmen også essentiel i dit job, så anbefaler jeg stærkt at bruge netop denne honning.

Bedste hilsener
Benjamin